Min malerejse har været i gang siden 2010.
Jeg er autodidakt, der har lært mange af kreativitetens muligheder med akrylmaling, som der kobineres og suppleres med forskellige teknikker bl.a. callage, struktur, skrift, krakelering, fototransfer som giver billede magi.
Har deltaget i kurser 2010 hos Søs Therese - 2012 på Kildmarskolen Næstved - 2013 Hanne Gro og Hadsten Højskole - 2014 - 2016 og 2017 Anette Matinussen.
Jeg kender ikke til begrænsningens kunst, og når jeg udforsker de forskellige materialer og teknikker, så får jeg en helt speciel oplevelse. Elsker at lege med farverne og deres sammensætning, hvilket gør, at jeg får skabt følelsen af frirum til at rive mig løs og forsvinde ind i mit eget univers.
Mine billeder indeholder inspiration, som jeg får fra mine ferie og dagligdag samt de oplevelser og følelser, som der kommer meget nært ind i mit liv.
 
I året 2017 skulle der ske en udvikling i min hobby. Jeg fik inspiration og blev fanget af betonens verden og dens muligheder. 
Det er en stor glæde, at kunne inddrage min farve verden, på mine smykker samt at kunne inddrage naturens ting med i mine støbninger.
Alle mine smykker udspringer af den inspiration som jeg får fra naturen og det som fanger mit øje.
Smykkerne fremstår som halskæder, som kan bruges til dagligdag og fest.
 
Brugskunsten begyndte, at komme med ind i min beton verden. En verden som er stor, hvor den har bredde og utal af muligheder - faconer og støbninger. Alle brugskunst figur bliver beklædt fra den store farve verden, hvilket går ind og giver liv, så kunsten fremstår flot og dekorativt.
Har fundet stor glæde i det kreative og gør det til en hobby/ fritids interesse.
 
 

Eget domæne

 
 
 
 

Kontakt

 
 
 
Susanne Truelsen  | susanneb100@stofanet.dk